OGLAS

SP RESORT DOO (Hotel Stara Planina)

Jabučko ravnište bb

Hotel Stara Planina

Dobrodošli na profil poslodavca "Hotel Stara Planina", gde se pruža prilika za angažovanje u jednom od najuzbudljivijih okruženja u turističkoj industriji.

Tražimo strastvene pojedince koji dele našu predanost gostima i posvećenost pružanju vrhunske usluge. Kao deo našeg tima, imaćete priliku da radite u okruženju koje podržava inovacije i lični razvoj.

Nudimo različite mogućnosti zapošljavanja u različitim sektorima, uključujući ugostiteljstvo, spa usluge, aktivnosti za decu i mnoge druge.

Naša kompanija se ponosi time što brine o svojim zaposlenima, pružajući mogućnosti za napredak kroz obuke, radionice i podršku za razvoj karijere.

Ukoliko ste strastveni, posvećeni i spremni da se pridružite našem timu u stvaranju nezaboravnog iskustva za naše goste, molimo vas da razmotrite naše otvorene pozicije i pridružite se Hotelu Stara Planina.

Hotel Stara Planina posao

Hotel Stara Planina zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima