OGLAS

GOODHOUSE DOO

Milutina Milankovića 132

Goodhouse doo

Good House trenutno zapošljava više od 250 radnika, koji svakodnevno održavaju preko 100.000 m² površina. Osposobljene ekipe timova, profesionalna hemija i najsavremenija sredstva to svakako garantuju. Posvećenim načinom rada zadobili smo poverenje brojnih klijenata, što je najbolja potvrda našeg stručnog rada. Želimo da naši klijenti dobiju najbolje i zato u radu koristimo mašine i sredstva za rad najboljeg kvaliteta. Svi naši zaposleni su uniformisani i maksimalno profesionalni. Kvalitet rada, efikasnost i profesionalnost koju pružamo omugućuju nam da budemo lider u oblasti održavanja higijene.

Good House je iskustvom, takođe i kvalitetom usluga pokazao svoje vrednosti pozicionirajući se vremenom na sam vrh, preuzevši tako i obaveze prema velikim klijentima, koji upravo od svih parametara zahtevaju kvalitet usluge na prvom mestu. Poznavajući vrednosti koje Good House sa svojom lepezom usluga nudi, većina Kliničkih centara i bolnica u Srbiji poklanja svoje poverenje upravo nama. Sa trenutnim kadrom od 250 radnika i ne malim zadacima koji su pred nama, uz pomoć dobre koordinacije našeg stručnog Tima uspešno opravdavamo poverenje koje nam je ukazano.

Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva