OGLAS

Samson STRK

Zmaj Jovina 28

Samson STRK

Nudimo Vam veliki izbor prateće opreme za pušenje i prigodnih poklona, do kojih možete doći uz samo nekoliko klikova mišem. S obzirom na to da zakonski propisi u Srbiji ne dozvoljavaju prodaju duvana i duvanskih prerađevina putem interneta, ovde možete pogledati asortiman istih dostupan u našem maloprodajnom objektu. Sve ostalo možete pronaći i poručiti ovde na sajtu.

Za one hedoniste koji nisu ljubitelji kupovine preko interneta i koji vole da „opipaju” i pogledaju proizvod pre no što odluče da ga kupe, nudimo i tu mogućnost: u Novom Sadu, u pasažu između Zmaj Jovine 28 i Dunavske 2  nalazi se maloprodajni objekat STR Komision „Samson”, gde možete, po maloprodajnim cenama, kupiti sve ono što vidite na ovom sajtu. Radno vreme objekta je PON-PET 12-20h, SUB 11-17h.

Od nedavno se nalazimo na još dve lokacije:

Bulevar Mihajla Pupina 1, objekat u kojem pretežno možete naći trafičku robu, ali i proširen asortiman duvanskih proizvoda i osnovnije opreme za duvan, sužen izbor pribora za nargilu, cigare i lulu, kao i određenih elektronskih uređaja za pušenje. Radno vreme objekta je PON-ČET 8-23h, PET-SUB 8-01h, NED 9-22h.

Zmaj Jovina 25, novootvoreni objekat u kojem možete pronaći proširen izbor duvanskih proizvoda, cigara i cigariljosa, opremu za pravljenje cigareta, opremu za pušenje cigara, lule i opremu, kao i prigodne poklone za različite starosne dobi, namene i osobe različitih interesovanja. Radno vreme objekta je PON-PET 12-20h, SUB 11-17h.


Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla

Samson STRK posao

Trgovina posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima