OGLAS

Šlarafija d.o.o.

Makenzijeva 69

Šlarafija d.o.o.

Šlarafiju je osnovao Đorđe Vukasović 1934. godine kada je iz Lajpciga u Beograd doneo tehnologiju za proizvodnju žičanih jezgara i otvorio u dvorištu porodične kuće na Čuburi prvu zanatsku radnju za proizvodnju dušeka na ovim prostorima i to samo godinu dana nakon što su moćni Leget i Plat prvi u svetu započeli proizvodnju ovih jezgara.

U Šlarafiji vredno radimo već 80 godina na proizvodnji dušeka. Na našim dušecima san je zdrav, udoban i okrepljujući. Takav san jača imuni sistem, poboljšava raspoloženje, pamćenje, kondicuju, usporava proces starenja i čini nas srećnijim i produktivnijim ljudima. Nije lako napraviti takve dušeke – potrebno je mnogo ljubavi, požrtvovanosti i zanatske veštine koju stalno usavršavamo.

Ponosni smo na ručnu izradu naših dušeka, kao i na to što koristimo samo najkvalitetnije materijale u proizvodnji.


Šlarafija danas predstavlja modernu porodičnu firmu kojom upravlja Dejan Kapetanović, Đorđev unuk. Firma se od dvorišta na Čuburi proširila na skoro celu Srbiju i region kroz maloprodajnu mrežu sopstvenih prodavnica i preporučenih prodavnica koje prodaju vrhunsku Šlarafija opremu za spavanje. Planovi za dalji razvoj su veoma ambiciozni i usmereni na osvajanje novih tržišta.

80 godina je dug vremenski period. Promene su neminovne i dobre. Ipak, u dvorištu na Čuburi se nešto ne menja. Svake godine dva puta godišnje cveta drvo magnolije, koje je Đorđe, osnivač firme, posadio osamdesetih godina prošlog veka kao simbol ljubavi ove porodice prema poslu, prema dušecima koje proizvode vredne ruke Šlarafijinih majstora, prema ljudima koji na tim dušecima spavaju.

Ljubav prema kvalitetu koji se održava i stalno unapređuje. Ljubav prema dušecima na kojima se najbolje spava.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima