OGLAS

MANUFAKTURA OSTOJIĆ D.O.O.

NIKOLE VULIĆA 59

Manufaktura Ostojić

Kvalitet nikada nije slučajnost; on je rezultat visokih ciljeva, iskrenog nastojanja, pametnog usmeravanja i veštog sprovođenja; Kvalitet znači mudar izbor među mnogim mogućnostima.” - William Adelbert Foster.

Preduzeće MANUFAKTURA OSTOJIĆ se preko 20 godina bavi projektovanjem i proizvodnjom nameštaja i enterijera. Svakodnevno ispunjavamo najzahtevnije projekte rezidencijalnog, hotelskog, ugostiteljskog i poslovnog karaktera, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Preko 70% našeg poslovanja je namenjeno inostranom tržištu gde se možemo pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa većim brojem klijenata koji su prepoznali našu spremnost da i najzahtevnije projekte izvedemo perfektno!

MANUFAKTURA OSTOJIĆ d.o.o. je preduzeće koje se bavi projektovanjem i proizvodnjom namestaja i enterijera, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.  

Manufaktura Ostojić posao

Manufaktura Ostojić zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva