OGLAS

CompanyWall

Makenzijeva 53

CompanyWall

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla!

Renomirana bonitetna kuća CompanyWall d.o.o. sa višegodišnjim iskustvom svakodnevno obogaćuje svoj ugled kroz uspehe na šest evropskih tržišta: Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Srbija i Velika Britanija. Trenutno razmatramo mogućnost proširenja na ostale balkanske zemlje. Naša kompanija je osnovana 2007. godine sa ciljem da pomogne poslovnim subjektima da unaprede svoje poslovanje povezivanjem sa novim klijentima.

CompanyWall je jedna od najvećih poslovnih platformi za analizu finansijskih podataka i stručnjaka za proveru likvidnosti kompanija. Naša strast je da obezbedimo vredne informacije i resurse kako bismo pomogli poslovnim subjektima da donesu informisane odluke i ostvare uspeh u svom poslovanju.

Hvala vam što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla!

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima