OGLAS

AUTO Servis Markus professional

Dusana Zivotica br 15

AUTO SERVIS MARKUS PROFESSIONAL

Limarsko-farbarska radionica osnovana je 1990. godine u Nišu. Godine koje su iza nas, garancija su kvaliteta usluga koje pružamo vlasnicima automobila nezavisno od marke, modela ili starosti istog.

U poslovnom kompleksu koji se prostire na površini od 500m2 , možete dobiti kompletnu uslugu koja uključuje limarsko-farbarske radove na svim motornim vozilima. U sklopu servisa posedujemo limarsko odeljenje sa stolom za izvlačenje vozila i ostalom pratećom opremom (spoter, punkt aparat, vakum,...). Posedujemo novu, najsavremeniju komoru za farbanje, što uz upotrebu najkvalitenijih (vodenih) boja, lakova i ostalih materijala garantuje kvalitet, trajnost i visoki sjaj lakiranih površina.

Takodje imamo i pripremnu komoru kapaciteta - dva vozila , gde se vrši brušenje, gitovanje i prajmer. U pripremnim prostorijama kapaciteta-šest vozila, vrši se demontaža i montaža vozila. Servis će do kraja ove godine imati i posebnu prostoriju-perionicu.




Naš auto servis je u potpunosti kadrovski i materijalno osposobljen za pružanje limarsko-farbarskih usluga.




Auto servis obavlja i usluge nabavke novih i polovnih originalnih delova.

AUTO SERVIS MARKUS PROFESSIONAL posao

AUTO SERVIS MARKUS PROFESSIONAL zaposlenje

Limarsko farbarska radionica

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima