OGLAS

Đuro Salaj AD

Nemanjina 28

Đuro Salaj AD

Poslovni sistem „Đuro Salaj“ osnovan je 1952. godine pod nazivom Radnički univerzitet i predstavlja na ovim prostorima prvu kulturno-obrazovnu instituciju neformalnog tipa obrazovanja. Nakon šest decenija postojanja i dalje razvija osnovne ciljeve- širenje kulture i obrazovanja u svim društvenim strukturama.

Univerzitet za treće doba „Đuro Salaj“ osnovan je 1989. godine u saradnji sa Institutom za pedagogiju i andragogiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, Redakcijom obrazovnog programa TV Beograd i NU „Braća Stamenković“. Usmerenje Univerziteta za treće doba kao obrazovne institucije i institucije socijalne zaštitite za najstariju populaciju dalje se razvijalo kroz Mrežu univerziteta za treće doba.

Pogledajte našu ponudu otvorenih radnih mesta na sajtu klik do posla.

Posao

Poslovi

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima