OGLAS

AU Benu

Kosovska 4

AU Benu

AU Benu apoteke

Apotekarska ustanova BENU

Prisutni smo na 400 lokacija širom naše zemlje i biće nas još. Apotekarska ustanova BENU je najveći lanac apoteka u Srbiji i deo je velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Nemačke. 

Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savet. 

BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju lekova i lekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbednosti za pacijente. 

U svojoj ponudi, BENU poseduje i liniju proizvoda pomoćnih lekovitih sredstava LIVSANE vrhunskog kvaliteta, uglavnom proizvedenih u Nemačkoj. Svakog meseca, u saradnji sa renomiranim farmaceutskim i kozmetičkim kompanijama, organizujemo brojne akcije pomoću kojih predstavljamo naš asortiman.

BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije. Prillagođena zahtevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.  BENU brend svoju prepoznatljivost zasniva i na jedinstvenom stilu izlaganja proizvoda i modernom i privlačnom dizajnu enterijera apoteke, kombinaciji svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osećaj udobnosti i dobrodošlice u svakom objektu BENU. Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.  Stručno i ljubazno osoblje BENU apoteka pružiće pravi savet i olakšati izbor proizvoda, jer svakom kupcu pristupa sa aspekta specifičnosti njegovih potreba.

Zaposlenje:

Apotekarska ustanova BENU je deo vodeće evropske kompanije koja pruža jedinstvenu i sveobuhvatnu uslugu u oblasti farmaceutskog poslovanja.  Mi otvaramo vrata posvećenim i talentovanim ljudima, koji svoju budućnost vide kroz usavršavanje veština i kompetencija. Zajedno kreiramo dugoročnu strategiju ali se bavimo i pojedincima. Šta je to što već znate, koje veštine posedujete, a koje kompetence biste još želeli da razvijete, kako bi se vaš karijerni put razvijao u skladu sa ličnim željama i ambicijama, a kako bi istovremeno doprineo razvoju same kompanije. Uspeh merimo težnjom i stvaranjem okruženja koje inspiriše ljude da maksimalno iskoriste svoj potencijal.  Pozivamo vas da budete deo našeg tima u kompaniji koja pruža sigurnost, podržava ambicije, nagrađuje ideje i ohrabruje lični razvoj.  Recept za dobar posao. Apotekari, farmaceutski tehničari prijavite se. Dobrodošli!

AU Benu posao

Apotekarska ustanova BENU zaposlenje

Apoteka posao 

Apotekari posao

Farmaceuti posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima