OGLAS

Dental Centar Petković

Bulevar Mihaila Pupina 21/3

Dental Centar Petković

Dental Centar Petković – Obratite nam se sa poverenjem 

Ordinacija koja se bavi modernim metodama lečenja zuba kao i edukacijom o preventivnim merama očuvanja oralnog zdravlja. Svakom pacijentu pristupamo individualno, a svi zahvati su bezbolni. Zbog ovakvog odnosa sa pacijentima mnogi su se oslobodili straha od zubara.

Naše usluge 

Centar posluje i pruža sve vrste stomatoloških usluga u sklopu četiri najmodernije opremljene stomatološke ordinacije. U sklopu ordinacije imamo i zubotehničku laboratoriju u kojoj se obavljaju protetski radovi.

Zašto Dental Centar Petković

U radu koristimo najsavremeniju opremu i u mogućnosti smo da odradimo sve stomatološke i protetske radove profesionalno, kvalitetno i u najkraćem roku. Cene stomatoloških usluga kod nas su veoma pristupačne i prilagođene standardima naših pacijenata.

Dental Centar Petković posao

Dental Centar Petković zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva