OGLAS

BC PROPERTIES Beograd

Trg Nikole Pasica 5, Beograd

BC PROPERTIES BEOGRAD posluje u sektoru nekretnina pružajući profesionalne konsultantske usluge u oblasti razvoja i upravljanja nekretninama. Savetničke usluge podrazumevaju usluge procene vrednosti nepokretnosti i opreme i izrade studija izvodljivosti projekata, najbolje i najupotrebljivije analize lokacija za razvoj različitih vrsta nekretnina, kao i analize potencijla i razrada mogućih smerova razvoja predmetnih nekretnina i lokacija, posredovanja prilikom izdavanja ili prodaje nepokretnosti i istraživanja tržišta nekretnina. Poslovna praksa je razvijena sa idejom da održava usluge najviših standarda, integritet i visoku profesionalnu etiku.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu našeg tima u sektoru nekretnina, specijalizovani smo za sve vrste nepokretnosti uključujući stambene objekte, poslovne objekte, maloprodajne objekte, industrijske i logističke objekte, objekte specijalne namene (hotele, stadijume, bolnice i sl.) kao i komplekse i/ili objekte mešovite namene (tzv. mix-use), sportsku infrastrukutru, kao i analizu i razvoj lokacija.

Osnovne usluge koje pruža BC PROPERTIES BEOGRAD predstavljaju:

  • Istraživanje tržišta nepokretnosti
  • Procene nepokretnosti i opreme (tržne centre i maloprodajne objekte, hotele i turističke komplekse, stadione i sportsku infrastrukturu, industrijske objekte i opremu, građevinsko i poljoprivredno zemljište; oprema uključuje procesne i proizvodne linije, mašine, mehanizaciju, putnička i teretna vozila
  • Konsultantsko investiciono savetovanje (Analiza lokacija, studije izvodljivosti, HABU analiza, urbanistički i tehnički due diligence i sl.)
  • Posredničke usluge









Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima