OGLAS

Vitapur doo

BULEVAR ARSENIJA ČARNOJEVIĆA 99 V

Vitapur doo

Vitapur posao

Vitapur zaposlenje


Vitapur je multinacionalna kompanija, koja posluje na teritorijama Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Rumunije.


Naš slogan je »Passion for living«. Time poručujemo da je naša zvezda vodilja, strast za boljim životom. Sve što radimo, počinjemo sa strašću i idejom da svojim kupcima ponudimo najbolje. Naš zadatak je da razvijamo asortiman koji će našim kupcima omogućiti da imaju bolji kvalitet života. Uz kvalitetan asortiman za kuću, trudimo se da ljudi žive bolje i zdravije.


Uspešnim poslovanjem gradimo lidersku poziciju na lokalnom tržištu i u regionu stvarajući bolju budućnost za okruženje a potrebe i očekivanja potrošača, zaposlenih i društvene zajednice su izvor ideja za naš budući razvoj.


U cilju razvoja poslovanja, povremeno oglašavamo potrebu za radnim mestima.

Mi smo tu zbog vas. Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima