OGLAS

BRIXWELL INVESTMENT D.O.O.

VOJVODE SUPLJIKCA 43

Brixwell Investment

Brixwell Investment je kompanija za razvoj nekretnina sa sedištem u Beogradu, koja investira svoj kapital u najatraktivnije lokacije na Vračaru poslednjih 10 godina. Bavi se izradom, projektovanjem i izgradnjom najluksuzinijih stambeno poslovnih objekata u ovom delu grada

Poslednji u nizu uspeha Brixwell Investment postigao je sa prelepim objektom moderne arhitekture u jednoj od najmirnijih i najlepših ulica u Beogradu, Internacionalnih brigada 48 na Vračaru. Objekat je nagrađen prestižnom nagradom u kategoriji Best Family Residential Development od strane CIJ Awards eminentne grupacije koja se bavi dodeljivanjem prestižnih nagrada u oblasti investicija u građevinarstvu u jugoistočnom delu Evrope.

Brixwell Investment kompanija se na tržištu opredelila da svojim potencijalnim kupcima pruži vrhunske uslove za život u njihovim objektima koji su građeni najkvalitetnijim materijalima.

Glavna smernica koja definiše arhitekturu Brixwell Investment-a jesu elegancija i prefinjenost, posvećenost u odabiru najplemenitijih materijala sa akcentom na estetiku i funkcionalnost otmenog stila življenja. Neiscrpnu inspiraciju za stvaranje svih objekata Brixwell Investment pronalazi u svetskim dizajnerskim ostvarenjima po svetu i u konstantnoj je potrazi za novim rešenjima i idejama koje zaista ove ambijente čine potpunim,drugačijim i savršenim domovima. Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima