OGLAS

Colosseum Bowling Centar

Dobanovacka 56

Colosseum Bowling Centar

U prijatnom ambijentu Colosseum Bowling Centrar očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rođendan, opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru ili za potrebe Vaše firme organizujete takmičenje, kapaciteti Colosseum bowling centra stoje Vam na raspolaganju tokom čitave godine.

Tradicija i iskustvo su naša preporuka!  Ideja otvaranja bowling centra rodila se još 2001. godine. S obzirom da je ovaj vid zabave u svetu prisutan već decenijama, poželeli smo da ovu interesantnu igru približimo i našim sugrađanima.  Od ideje do realizacije prošlo je, ipak, dosta vremena. Bili smo uporni u ostvarenju svog cilja da svojim prijateljima i sugrađanima kreiramo privlačan i drugačiji prostor novog vida zabave i, konačno, velika ideja je krunisana otvranjem Bowling Centra COLOSSEUM 26. januara 2007. godine.  Od prvog dana svog postojanja Colosseum je postao jedno od omiljenih mesta okupljanja ljubitelja kuglanja i ovakvog vida zabave u Beogradu i šire. Danas, Bowling centar Colosseum je savremeno opremljena kuglana, sa izuzetno prijatnim ambijentom, prilagođen i najmlađim i najstarijim, mesto dobre zabave, osmeha, takmičarskog duha i pozitivne energije.  Pogledajte otvorena radna mesta u našoj firmi i pridružite nam se.

Colosseum Bowling Centar posao

Colosseum Bowling Centar zaposlenje

Zemun

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima