OGLAS

DHL Freight d.o.o.

JURIJA GAGARINA 36 V

DHL Freight d.o.o.

DHL Freight

Kada su 1969. godine Adrian Delsi, Lari Hilblum i Robert Lin osnovali DHL, nisu znali da će napraviti revoluciju u svetu logistike. Danas je DHL vodeća logistička kompanija u svetu. Naših 400 000 zaposlenih u preko 220 zemalja i teritorija svakog dana rade na tome da vam pomognu da pređete granice, dođete do tržišta i razvijate svoje poslovanje. Ili jednostavno pošaljite pismo svojim voljenima.

Mi smo međunarodni tim od preko 400 000 profesionalaca koji rade na slanju pošiljaka, ujedinjeni strašću za logistikom. Radimo u jedinstvenom okruženju. Kompanija DHL je inovativna kao i svaki startap, sa snagom međunarodne organizacije.

Ključna ideja: 

Kompanija DHL osnovala je Međunarodnu vazdušnu kurirsku industriju  Svega nekoliko meseci nakon što je 1969. godine Nil Amstrong zakoračio na Mesec, Adrian Delsi, Lari Hilblum i Robert Lin osnovali su kompaniju DHL – prvi međunarodni servis za isporuku od vrata do vrata. Njihova jednostavna, ali revolucionarna ideja bila je da isporuče otpremne dokumente vazdušnim putem, koji tako stižu na carinu pre samog tovara. To je špediterima uštedelo dane, pa čak i nedelje, a kompanija DHL je izumela međunarodnu vazdušnu kurirsku industriju.  Razvijanje u najveću svetsku kompaniju za logistiku  Ubrzo nakon formiranja, kompanija DHL se velikom brzinom razvijala širom sveta.

Danas je kompanija DHL najveća kompanija za logistiku na svetu sa preko 400 000 zaposlenih i sa kancelarijama u više od 220 zemalja i teritorija.

Kao jedan od najvećih i najinovativnijih poslodavaca, veoma se ponosnimo našim ljudima. 

Mi smo globalna kompanija koja ceni raznovrsnost, ambicije, i stav mi to možemo. 

A to vam daje podršku koja vam je potrebna da bi vaša karijera bila što uspešnija. Pridružite nam se odmah i ostvarite svoje potencijale. 

Zaposlenje u kompaniji DHL

 Bilo da ste tek diplomirali ili želite da napredujete u karijeri, kompanija DHL nudi zanimljive i izazovne pozicije.

DHL Freight posao

DHL Freight zaposlenje

Zaposlenje u kompaniji DHL

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva