OGLAS

5 Star Cleaning

Urosa Martinovica 12/7

5 Star Cleaning

Hemijsko čišćenje 5 Star ZR

Bavimo se hemijskim čišćenjem i osetljivim pranjem (Wet Cleaning) koristeći savremene Eko mašine poslednje generacije.

U procesu hemijskog čišćenja koristimo samo čiste tečnosti, koje daju besprekorne rezultate.

Za uklanjanje fleka koristimo širok spektar pomoćnih hemikalija najpoznatijih svetskih proizvođača, dovoljno efikasnih da uklone i najupornije mrlje, a dovoljno blagih da tkanina ostane netaknuta. Kao i kabinu za detaširanje sa ultrazvučnim pištoljem.

Odeću od osetljivih materijala peremo po metodi Wet Cleaning, uz ograničenu mehaničku akciju, sa specijalnim deterdžentima.

Odeću koju planirate da odložite u ormar do sledeće sezone isporučujemo Vam upakovanu, sa zaštitom od moljaca, bez doplate u ceni.

Sav veš inače pakujemo u biorazgradive najlonske kese i Vi ga tako upakovanog možete preuzeti kod nas ili Vam ga možemo isporučiti na kućnu adresu, izbor je na Vama!

5 Star Cleaning posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima