OGLAS

Zečević ZTR

Zmajevačka 282

Zečević ZTR

Zanatsko trgovinska radnja -ZEČEVIĆ- osnovana je 1982. godine kao samostalna radionica za izradu svih vrsta sirkovih i brezovih metli. Vremenom je izrasla u stabilnu firmu sposobnu da izdrži tržišnu utakmicu u najtežim vremenima.  

Naš proizvodni program sastoji se iz široke lepeze metli namenjenih raznovrsnim potrebama i uslovima . Naše metle se plasiraju i na domaćem i na stranom tržištu, uglavnom u zemlje regiona. Svojim kvalitetom se izdvajaju a cene su pristupačne. Dnevni kapacitet je 1500 komada sirkovih i brezovih metli.

Sirovine za metle koristimo iz Srbije jer su najkvalitetnije, ne zagađuju čovekovu okolinu i ekološki su biorazgradive. Sve naše metle u toku proizvodnje prolaze kroz rigoroznu kontrolu kvaliteta tako da nikada nemamo reklamacije.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima