OGLAS

Ličina DOO

Žarka Obreškog 31

Ličina doo

SR “Ličina” je porodična firma, osnovana u Zagrebu kao servis za kamenovanje i izbeljivanje džinsa. Firma je preseljena u Srbiju, u Staru Pazovu (Golubinci). 

1992 1994 

Nakon dve godine pauze osnovano je preduzeće SZR “Saša”. Ove godine smo, pored pravne promene pravne forme i naziva, promenili i lokaciju poslovanja. Poslovanje smo nastavili kao privredno društvo “Business IN”, a novi prostor se nalazi u Zemunu (Batajnica). 

2008 2016

 Godina novog početka. U toj godini je pokrenuta nabavka nove opreme i dodatno je proširen pogon. U istoj godini je promenjen stari naziv u  “Ličina”. Perionica posluje u namenski napravljenom pogonu za perionicu veša u kojem su striktno odvojeni prostori prljavog i čistog veša, bez njihovog ukrštanja u procesu rada. Imamo kapacitet od 400kg/h suvog veša. Prosečna starost naših mašina je 3 godine.

Ličina posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima