OGLAS

Enterijer Brashic Lux

IZVORAC 047

Enterijer Brashic Lux

Preduzeće Enterijer Brashic Lux doo počelo sa radom 2001 godine kao malo porodicno preduzeće I vremenom preraslo u kompaniju današnjih razmera.  Zahvaljujući izuzetnom iskustvu i velikoj profesionalnosti zaposlenih, odabiru najkvalitetnijih materijala, najsavremenijem nacinu proizvodnje i striktnom poštovanju rokova izrade i dostave, naše preduzeće je vrlo brzo postalo pouzdan izbor klijenata.  

Funkcionalnost, korišćenje najkvalitetnijih materijala, raznovrsnost stilova i kombinovanje elemenata, izuzetan smisao za detalje, kreativnost, kvalitet i  brzina izrade, pristupačne cene, samo su neke od stavki kojima se rukovodimo.  

Na vama je samo da poželite, a mi ćemo uraditi sve da postanete jedan od naših zadovoljnih klijenata, ali pre svega jedan od prijatelja naše kuće.  Pored standardnog proizvodnog i prodajnog asortimana koji čine kuhinje, dnevne sobe, spavace sobe, dečije sobe i kancelarijski namestaj, poslovne i prodajne prostore želja nam je bila da učestvujemo u kompletnom uređenju Vašeg životnog i poslovnog prostora.  

Naš tim dizajnera i inžinjera uvek je na raspolaganju kako bi sve vaše želje dobile formu od koje zastaje dah.

Enterijer Brashic Lux posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva