OGLAS

Grand Hertz

Ljiljane Krstic 2ć

Grand Hertz

Svečane sale Grand Hertz

Svečane sale Grand Hertz raspolažu kapacitetom od 200 i 350 mesta za sedenje ( GRAND HERTZ EXCLUSIVE SVEČANA SALA ), savršeno raspoređenih da se sve zvanice u toku proslave osećaju kao deo veličanstvenog slavlja. 

Posedujemo i veliki parking za automobile Vaših i naših gostiju, sa modernim video nadzorom. Takođe možemo da Vam ponudimo i manju salu za proslave, koja poseduje 100 sedećih mesta.  

Kako bi budućim mladencima i prisutnim zvanicama, omogućili idealne uslove za boravak u sali za proslave, kompletan prostor smo klimatizovali učinivši ga idealnim za venčanja i svadbe, u zimskom i letnjem periodu.  

Uz izvrsnu ponudu kvalitetne hrane i pića, luksuznu rasvetu, svetlosne efekte i ozvučenje prostora, zagarantovani su Vam trenuci za pamćenje. Po Vašoj želji možemo da Vam ponudimo i obezbedimo bend, koji će biti zadužen da podizanje atmosfere i dobrog raspoloženja prisutnih gostiju.  

Učinićemo sve da opravdamo stečenu reputaciju i poverenje koje ste nam ukazali.  Biće nam velika čast da budemo organizatori Vaše proslave.

Pogledajte koja su otvorena radna mesta kod nas u firmi i aplicirajte preko sajta klikdoposla.

Srećno!

Grand Hertz posao

Svečane sale Grand Hertz posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima