OGLAS

Advokat Marija N. Jovanović

Njegoševa 65

Advokatska kancelarija MNJ 

Advokat Marija N. Jovanović 

Oblasti rada Advokatska kancelarija MNJ pruža pravnu pomoć i savete u svim oblastima prava, a posebno je specijalizovana za pružanje pravne pomoći i saveta u oblasti  porodičnog prava.    


Imajući u vidu kompleksnost porodično pravnih odnosa, advokatska kancelarija MNJ ima za saradnika socijalnog radnika kako bi se obezbedio multidisciplinaran pristup rešavanju problema.  

U cilju rešavanja konkretnog pravnog pitanja, kancelarija saradjuje sa profesorima prava, advokatima specijalizovanim za druge grane prava i stručnjacima iz drugih oblasti kao što su eksperti ekonomskih, medicinskih i drugih nauka.    

Advokatska kancelarija MNJ kontinuirano radi na proučavanju i praćenju novih, inovativnih rešenja u postupcima pred sudovima i institucijama sistema koristeći se primerima dobre prakse iz zemalja u okruženju i šire.  

Marija N. Jovanović  Advokat  Rođena 1981. godine u Beogradu. Osnovnu školu i gimnaziju je završila u Zaječaru.  


Diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.  Završila master studije – građanskopravnu naučnu oblast – modul “Prava deteta” i odbranila master rad “Pravo na usvojenje”.  Položila je državni stručni ispit u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.  

Završila osnovnu obuku za medijatore/posrednike.  Nakon 12 godina rada u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu i stečenog bogatog praktičnog iskustva u oblasti porodično-pravne i socijalne zaštite, sa pozicije šefa pravne službe, odlučuje da otvori advokatsku kancelariju koja će se baviti prevashodno rešavanjem porodično-pravnih pitanja.  

Porodičnim pravom se bavi  praktično i teorijski – pisanjem naučnih radova i članaka. 

Objavila je više naučnih radova u časopisu “Pravni život” Kopaoničke škole prirodnog prava kao i nekoliko članaka o porodično-pravnim pitanjima na sajtu Stowe Family Law u Engleskoj.   


Član je Advokatske komore Beograda i Advokatske komore Srbije, Međunarodnog društva za porodično pravo (International society of family law) i Evropskog pravnog instituta u Beču.   Jedan od osnivača je Beogradskog porodičnog centra u Beogradu i saradnik je Centra za dostojanstven rad. 


Advokatska kancelarija MNJ 

Advokat Marija N. Jovanović 

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva