OGLAS

Dom za stare Park Hill

Kruzni put Vozdovacki 125

Dom za stare Park Hill

Park Hill Dom za negu starih lica

Park Hill Dom za negu starih lica ušuškan u zelenoj oazi na samo 10 minuta od centra grada okružen zelenilom i prostranom baštom na 20 ari placa pruža mirno okruženje za boravak Vaših najdražih. ​

Životni prostor Park Hill doma može da se prilagodi svakom pojedincu. To je živahna mešavina rezidenata, osoblja, porodice i zajednice. Svi slobodni da budu svoji, pozitivnost i zabava se dele, a porodice su uvek dobrodošle, tako da se rezidenti osećaju zbrinuti i povezani. Svaki rezident je pojedinac, ima različite želje i potrebe. Postavljamo mnogo pitanja i pažljivo slušamo da bismo razumeli šta će doneti sreću i zadovoljstvo Vašim najmilijima. Zatim prilagođavamo naše iskustvo prema tome: “njihov život, njihovi uslovi”.

Dom za stare Park Hill posao

Park Hill Dom za negu starih lica posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva