OGLAS

UNITEX HTZ d.o.o. Beograd

Veljka Vlahovića 32, Čortanovci

UNITEX HTZ doo Beograd

Dobrodošli u UNITEX HTZ doo Beograd - Gde Kvalitet Susreće Profesionalnost

Naša kompanija se specijalizuje za proizvodnju i prodaju medicinskih i radnih uniformi. Fokusirani smo na stvaranje visokokvalitetnih uniformi koje zadovoljavaju potrebe naših klijenata u medicinskom i radnom sektoru.

U okviru naših poslovnih aktivnosti, radimo na šivenju radnih i medicinskih uniformi u skladu sa individualnim zahtevima radnih naloga. Naš tim stručnjaka posvećen je proizvodnji uniformi visokog kvaliteta koji prate najnovije trendove u industriji.

Ako želite da se pridružite našem timu i doprinesete stvaranju kvalitetnih i funkcionalnih uniformi, pogledajte naš profil na sajtu klik do posla. Pružamo mogućnost za rad u dinamičnom okruženju, podršku učenju i razvoju veština, kao i rad u sektoru koji konstantno raste i razvija se. Proverite naš profil na sajtu klikdoposla i ukoliko ima slobodnih radnih mesta aplicirajte.

UNITEX HTZ posao

UNITEX HTZ zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima