OGLAS

INFO BIZNIS.RS DOO

MAKENZIJEVA 53

INFO BIZNIS.RS DOO

Biznis.rs

Biznis.rs je jedinstveni informativni portal koji se bavi finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj – od makroekonomskih analiza svetskih i domaćih kretanja do IT industrije. 

Nastojimo da plasiramo analize i informativne tekstove koji se temelje na činjenicama, a teme koje obrađujemo potkrepljene su relevantnim informacijama i analizama ekonomskih stručnjaka.  

Akcenat portala Biznis.rs je na temama koje mogu biti korisne i informativne i koje doprinose kvalitetnom i održivom privrednom napretku u Srbiji.  Istražujemo i prenosimo teme koje se tiču privrede, biznisa i tehnologije u najširem smislu i trudimo se da pored analize aktuelne situacije ponudimo i primere konkretnih rešenja.  Izvori informacija na portalu Biznis.rs su relevantni – od analiza istaknutih stručnjaka do reportaža sa najbitnijih ekonomskih i finansijskih okupljanja.  Uredništvo portala Biznis.rs nastoji da čitalačkoj publici obezbedi kvalitetne informacije, tekstove koji mogu biti korisni za privredne subjekte u Srbiji i regionu, kao i svakodnevne informacije o aktuelnim i relevantnim temama u vezi sa srpskom privredom i ekonomijom.  

INFO BIZNIS.RS DOO posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva