OGLAS

Agencija Nana S.V

KRALJA MILANA 19 B 2

Agencija Nana S.V

AGENCIJA ZA PRUŽANJE USLUGA POMOĆI U KUĆI NANA S.V.SVETLANA VUČKOVIĆ 

Agencija NANA S.V. je prva licencirana privatna organizacija socijalne zaštite za pružanje usluga pomoći u kući starijim osobama u Srbiji. Od svog osnivanja, 2008. Godine zalažemo se da stariji dostojanstveno žive u poznatom okruženju svoga doma, što je duže moguće.  Naše dugogodišnje iskustvo se nastavlja sa dolaskom mlađe generacije, te tako Agencija postaje porodična firma. Kombinacijom tradicije i iskustva sa znanjem sa inovativnošću omogućavamo jedinstvenu uslugu koja utiče na celokupno poboljšanje života v(N)aših najstarijih članova porodice. 

Naša misija Misija 

Agencije NANA je da utiče na promenu načina na koji starimo, podržavajući nezavisnost, dostojanstvo i zdrave navike u svakodnevnim aktivnostima starijih.   

Usluga pomoći u kući je nedovoljno razvijena u Srbiji, te značajan broj starijih dugo čeka na ove usluge. NANA nastoji da ublaži pritisak na institucije socijalne i zdravstvene zaštite. Širenjem mreže pomoći u kući, NANA pomaže boljoj pokrivenosti potreba starije populacije. Kako bismo omogućili adekvatnu pomoć što većem broju naših najstarijih sugrađana, razvili smo sistem saradnje sa lokalnim zajednicama, koje na ovaj način obezbeđuju besplatne usluge pomoći u kući.   

Za postizanje naših ciljeva, 2014. godine akreditovli smo program obuke. 

Posvećeni smo stalnom obučavanju naših saradnika kako bismo održali visok standard u pružanju podrške starijoj populaciji.   Od 2020. godine, u sklop naših usluga dodali smo i protivpožarnu zaštitu sa licenciranim referentom za vršenje ove usluge.   Od osnivanja Agencije, više od 2.000 pripadnike starije populacije je dobilo podršku NANE. Danas pružamo usluge u preko 400 staračkih domaćinstava.

Agencija Nana S.V posao

Agencija Nana S.V zaposlenje

Dom za stara lica

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima