OGLAS

CASA-CUSTOM ART & SOLUTIONS ALTERNATIV

Kalnicka 7

CASA-CUSTOM ART & SOLUTIONS ALTERNATIV

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Naša specijalnost je projektovanje, specifikacija, konsalting, isporuka, ugradnja i servis specifičnih enterijerskih rešenja za efikasan menadžment prostora u radnom i rezidencijalnom okruženju saradnjom sa izvođačima, arhitektama i B2B klijentima. 

Veleprodaja arhitektonskog okova za kontrolu vrata, sistema i okova za staklo, kao i proizvoda za održavanje stakla renomiranih svetskih proizvođača čini važan segment našeg poslovanja. 

VIZIJA 

Naša vizija od skoro deceniju ranije ostala je ista – pružanje rešenja u oblasti vrhunskih poslovnih i rezidencijalnih prostora, i podrška našim klijentima u stvaranju funkcionalnih i energetski efikasnih enterijera. 

MISIJA 

Svaki prostor treba da ima osećaj doma za svoje stanare i posetioce: ugođaj komfora, osećaj sreće, utisak pripadnosti i bezbednosti, jednom rečju sveukupan osećaj blagostanja. Naša je misija svakodnevno pozitivno uticati na poboljšanje ambijenta korisnika koji će za rezultat imati kvalitetniji stil života i rada. Zato pratimo trendove u enterijeru i stalno dodajemo nove proizvode u rasponu od srednje do vrhunske klase arhitektonskog okova kako bi izašli u susret zahtevima različitih projekata.

CASA-CUSTOM ART & SOLUTIONS ALTERNATIV posao

CASA-CUSTOM ART & SOLUTIONS ALTERNATIV zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima