OGLAS

R.CONCEPT NIŠ

TOPLIČKIH PARTIZANSKIH ODREDA 8

R.CONCEPT NIŠ

VELIMIR RISTIĆ PR R.CONCEPT NIŠ

Proizvodni program R.Concept-a –  čini dizajn, projektovanje i izrada metalnih potkonstrukcija za sve tipove stolova, consol polica, komadnog nameštaja,zidnih polica a sve to u kombinaciji sa prirodnim I plocastim materijalima, mermerom, granitom I staklom.  

Pored permanentnog rada na savremenom dizajniranju proizvoda, concept Ristić uspeva da zadrži svoju originalnost, sto ga čini prepoznatljivim u minimalističkom I industrijskom dizajnu enterijera, a to je garancija uspešnog razvoja naseg concepta.  Strategija “Concep Ristić” je da se dugoročno širi na evropskom i prekomorskom tržištu, koja će osvajati kvalitetom, dizajnom i konkurentnom cenom. 

Menadžment R.Concept okrenut je budućnosti, zato je “R.Concept” ime koje uliva poverenje i sigurnost, koji vlastito poslovno dostojanstveno temelji na zadovoljstvu svoga kupca.     Forma, kvalitet I cena su glavne karakteristike naše poslovne strategije, koja ima za cilj da utvrdi poseban zahtev I pronadje konkretan odgovor za naše klijente.

R.CONCEPT NIŠ posao

R.CONCEPT NIŠ zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima