OGLAS

Veterinarska ambulanta Ćirković

Gornjogradska 7 M

Veterinarska Ambulanta ĆIRKOVIĆ

Privatna veterinarska ordinacija ”Ćirković” počela je sa radom 01.09.2000. god. u Gornjogradskoj 7m. 

Od prvog dana našeg rada trudimo se da opravdamo Vaše poverenje stručnošću i ljubaznošću tima, koji pruža sa maksimalnom posvećenošću, kako u preventivnoj nezi zdravih kućnih ljubimaca, tako i u dijagnostikovanju i lečenju njihovih oboljenja. Pored navedenog, edukujemo vlasnike, radi očuvanja i unapređenja zdravlja pasa i mačaka.

Najbolja garancija i preporuka našeg profesionalnog rada su naši pacijenti, kojih je preko 8500 sa područja Zemuna i Beograda. 

Svima smo omogućili kvalitetnu uslugu sa savremenim dijagnostičkim aparatima i visokom stručnošću kadra u prijatnom prostoru i sa našim fantastičnim timom.

Veterinarska Ambulanta ĆIRKOVIĆ posao

Veterinarska Ambulanta ĆIRKOVIĆ zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva