OGLAS

Staklo Zoric d.o.o.

Evropska 13

Staklo Zorić

Preduzeće "STAKLO ZORIĆ" D.O.O. jedan je od najsavremenijih i najopremljenijih prerađivača stakla i proizvođača proizvoda od stakla u Republici Srbiji (tuš kabine, staklena vrata, staklene stepenice, sigurnosna stakala, itd...).


Ugradnjom naših proizvoda, pored znatno niže cene kupci dobijaju uštedu energije i održavanja kao i najmodernije proizvode visokog kvaliteta koji su rezultat višegodišnjeg iskustva i partnerstva sa najboljim svetskim proizvođačima mašina, okova i stakla.

Staklo Zorić d.o.o. je posvećeno razvijanju svog poslovanja, kroz ulaganje u poslovnu saradnju i konstantnu edukaciju i unapređenje svojih zaposlenih. Uspešnost poslovanja zavisi ne samo od sposobnosti dobre organizacije, već pre svega od pravih ljudi na pravom mestu.  

Naša je ideja da je neophodno da našim zaposlenima omogućimo da uživaju u poslovima koje obavljaju u istoj meri u kojoj i naši potrošači uživaju u našim proizvodima. Sa istom strašću pristupamo ne samo ostvarenju rezultata, već i potenciranju onog najboljeg iz naših ljudi. Investicije uložene u njihovu obuku, kao i poslovna saradnja u povezanim delatnostima, povod su za mnogobrojne uspehe.  

Ukoliko želite da postanete deo kompanije koja posluje na odgovoran način i obezbeđuje održivost svog poslovanja – na pravom ste mestu!

Staklo Zorić posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima