OGLAS

ChickProm d.o.o.

Željeznička 43

ChickProm d.o.o.

Dobrodošli na naš profil,

Preduzeće Chick prom osnovano je 1995. godine u Malom Iđošu. Naša osnovna delatnost je moderna proizvodnja svakodnevnih pilića iz sopstvenog jata. Pored farmera, veleprodaje i postojeće mreže od 50 sopstvenih prodavnica, neprestano se širimo. Bavimo se otkupom i prodajom žitarica, kao i organizacijom proizvodnje poljoprivrednih proizvoda.

Chick prom d.o.o. je kompanija koja raste iz dana u dan u skladu sa potražnjom za našim proizvodima. Naša proizvodnja stočne hrane, uzgoj i razgranata mreža maloprodajnih objekata su samo neki od razloga našeg ponosa. Međutim, naš najvažniji adut je tim ljudi koji radi za vas i spreman je da izađe u susret svakom vašem zahtevu i potrebi.

Naša fabrika stočne hrane proizvodi godišnje više od 40,000 tona stočne hrane. Radimo sa najsavremenijom tehnologijom, koristeći kvalitetna biljna hraniva, sintetičke aminokiseline i vitamine, makro i mikro elemente od eminentnih proizvođača. Imamo Standardnu smešu KLASIK PROGRAM (po našem zakonu) i intenzivnu hranu FARM PROGRAM (po specifikaciji proizvođača), pružajući vam opcije koje odgovaraju vašim potrebama. Naše smeše su pod stalnom kontrolom kvaliteta. Po zahtevu kupca, pravimo smešu po tehnologiji, prilagođenu datoj vrsti. Takođe, nudimo stručne savete, podršku veterinara i nutricioniste.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima