OGLAS

NAMI D.O.O.

Autoput za Novi Sad 217

NAMI DOO

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla. 

Preduzeće "NAMI" d.o.o., osnovano 1992. godine u Beogradu, predstavlja simbol dugogodišnjeg uspeha i pouzdanosti u svetu logistike. Naše sedište, strateški pozicionirano na ulazu u Beograd, pruža izuzetne prednosti povezanosti, s obzirom na blizinu autoputa za Novi Sad i budućih ključnih saobraćajnih tačaka kao što su Batajnička petlja i cargo centar Batajnica.

Naš kompleks obuhvata preko 10.000 m² površine sa četiri savremena logistička centra. Opremljeni smo za skladištenje širokog spektra proizvoda: od zamrznutih namirnica u hladnjači skladišta 1, preko raznolikih proizvoda koji zahtevaju specifične temperaturne režime u skladištu 2, do proizvoda kao što su tekstil i kozmetika u skladištu 3. Skladište 4 je specijalizovano za sirovine za prehrambenu i hemijsku industriju, kao i hranu za životinje.

Sa 10.870 paletnih mesta u visoko regalnim skladištima, opremljeni smo najsavremenijom tehnologijom. To uključuje AP i RF tehnologiju, WMS sistem za upravljanje skladištem i najnoviju skladišnu opremu, uključujući viljuškare marke Junghenrich i specijalizovane softverske rešenja.

Naš moto, 4P - “Pouzdan Partner-Pravi Partner”, odražava našu posvećenost da omogućimo partnerima da se fokusiraju na svoju osnovnu delatnost, dok mi preuzimamo logistički deo poslovanja. Stremimo da postanemo vodeći partner u Srbiji u oblastima skladišne logistike, distribucije, špedicije i transporta, kroz profesionalan rad, kontinuirane obuke i treninzi našeg tima.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla. 

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da sarađujete s nama, slobodno nas kontaktirajte. Pogledajte i naše trenutne slobodne pozicije – možda upravo tražimo nekoga kao što ste vi!

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima