OGLAS

Triglav Savetovanje doo

Zelengorska 1g

Triglav Savetovanje

Triglav Savetovanje d.o.o. Beograd, društvo za zastupanje u osiguranju članica je Grupe Triglav i osnovano je sa ciljem da obezbedi bezbrižnu budućnost svim našim klijentima nezavisno od njihovih finansijskih mogućnosti.

Postajemo jedno od vodećih društava za zastupanje u osiguranju, koje se bavi isključivo prodajom životnih osiguranja u Srbiji. Svoju poziciju na tržištu smo uspostavili i neprestano poboljšavamo inovativnim sistemom rada, odličnim prodajnim timom, konstantno unapređujućim kvalitetom pružanja usluga i visokom posvećenošću zaposlenih.

Ako želite da gradite svoju budućnost sa nama, kontaktirajte nas. Verujemo da u našem društvu takođe postoji budućnost za vas i život s osmehom.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima