OGLAS

O.Z JOB PLUS

Kraljice Katarine 63/1

O.Z JOB PLUS

Omladinska zadruga je osnovana 2010 godine. 

Profesionalnim, odgovornim radom i stalnim usavršavanjem, gradimo ime u poslovnom svetu. Našim omladincima obezbeđujemo proverene poslodavce, informisanje o pravima i obavezama, o aktuelnim događajima, savetovanje o mogućnostima zapošljavanja. 

Naš zadatak je da pomognemo studentima i drugim mladim nezaposlenim ljudima u pronalaženju posla koji je privremenog i povremenog karaktera, a koji im pomaže da u toku školavanja ili čekanja do stalnog zaposlenja iskoriste da ostvare zaradu, prošire znanja i iskustva, izgrade odnos prema radu, i da pokažu sposobnosti kojima raspolažu. Našim poslodavcima obezbeđujemo proverene omladince i savetovanja o poslovanju i angažovanju radnika

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima