OGLAS

IC Inzenjering d.o.o

Gornjomilanovacka 209

IC Inzenjering d.o.o

Dobrodošli na profil poslodavca kompanije "IC" Inženjering d.o.o. na sajtu klikdoposla. Naša priča seže unazad u 1992. godinu, kada je gospodin Stanimir Vujanac odlučio da svoje bogato inženjersko iskustvo pretoči u privatni posao i osnuje kompaniju "IC" Inženjering d.o.o. u Kragujevcu, tačnije 5. oktobra. Od tada, ova firma je postala prava porodična kompanija koja je uspešno savladavala izazove i ostvarivala uspeh u poslovnom svetu, čak i tokom perioda ekonomske krize.

Danas, kompaniju vodi sin osnivača, doktor tehničkih nauka, Rodoljub Vujanac, dok je menadžer dipl. inženjer Dejan Maksimović. Obojica su stručnjaci u oblasti mašinskog inženjeringa sa licencama za projektovanje i rad u sektoru skladištenja i manipulacije materijalima. Ključ uspeha našeg poslovanja leži u ozbiljnom pristupu svakom projektu, jednakom tretmanu svih naših poslovnih partnera i, pre svega, u ispunjavanju svih obaveza iz ugovora.

U proteklih 25 godina, kompanija IC Inženjering je postigla sinergiju između iskustva, teorije i prakse, uz dodatak energije mladih stručnjaka. Takođe, neprestano se trudimo da unapređujemo naše znanje i pratimo najnovije trendove u oblasti kojom se bavimo. Naša firma je pravovremeno usklađena sa svim važećim standardima u EU, što svedoči o našem planu za dalji razvoj i ambicijama za prisustvom na tim tržištima.

Naše sedište se nalazi u Divostinu, blizu Kragujevca, gde smo izgradili nove moderno opremljene prostorije 2014. godine.

Ono što očekujemo od kompanije IC Inženjering ne samo utiče na naš razvoj, već i na razvoj drugih kompanija u Srbiji. Naša vizija je stvaranje stabilnih uslova za poslovanje i okoline koja će omogućiti rast industrije, posebno kroz proširenje proizvodnje. To će dovesti do novih investicija i sve to će biti moguće uz podršku stabilnih političkih uslova i većih ulaganja. Zahvaljujemo vam što ste posetili naš profil.








Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima