Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

AD VODOPRIVREDA

AD VODOPRIVREDA
 • Adresa:
 • Vuka Karadžića 17 - Vidi na mapi Adresa Vuka Karadžića 17
 • Grad: Smederevska Palanka
 • Sajt:


 • Akcionarsko društvo „Vodoprivreda“ iz Smederevske Palanke
  Osnovano je 1956. godine, a privatizovano 2006. godine i već više od pedeset godina unazad bavi se vodoprivrednom delatnošću, niskogradnjom (izgradnja puteva) i odstalim građevinskim radovima.

  Pod vodoprivrednom delatnošću se u smislu Zakona o vodama, podrazumeva:

  · uređenje voda i vodotoka,

  · zaštita od štetnog dejstva voda,

  · zaštita voda od zagađivanja i

  · obezbeđivanje vode za korišćenje.

  Preduzeće se bavi izgradnjom, rekonstrukcijama, sanacijama, rehabilitacijom, dogradnjama, adaptacijom, održavanjem i projektovanjem vodoprivrednih objekata.

  Rešenjem Ministarstva za kapitalne investicije Republike Srbije, A.D. „Vodoprivreda“ poseduje licencu za građenje objekata za koje odobrenje za izgradnju izdaje ministarstvo nadležno za poslove građevinarstva, odnosno autonomna pokrajina i to za:

  · radove na hidrotehničkim objektima za visoke brane i akumulacije ispunjene vodom, jalovinom ili pepelom za koje je propisano tehničko osmatranje;

  · radove na hidrotehničkim objektima za međuregionalne i regionalne objekte vodosnabdevanja i kanalizacije, sistema za vodosnabdevanje i kanalisanje otpadnih voda u gradovima i gradskim naseljima preko 100.000 stanovnika;

   

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: AD VODOPRIVREDA


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: AD VODOPRIVREDA