Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Aera Group

Aera Group


 • Aera Group d.o.o. uspešno posluje na teritoriji Srbije od 2011. godine sa sedištem u Beogradu. Kompanija, čija je delatnost trgovina na veliko i malo, radi na misiji da građanima putem direktnog marketinga približi i omogući najkvalitetnije uređaje za domaćinstvo koji život čine zdravijim, jednostvanijim i kvalitetnijim. Mi verujemo da su kvalitetan proizvod i profesionalna usluga ono što je najbitnije za svakog kupca, i što na duge staze gradi kompaniju kojoj je uspeh zagarantovan!

  U procesu selekcije novih kadrova, najveći značaj pridajemo obuci budućih zaposlenih, koja dolazi nakon prvog intervjua. Verujemo da je donošenje sigurne odluke o profesionalnom angažmanu nemoguće bez stručne prakse, koja je idealna prilika da se kandidat upozna sa radnim mestom za koje aplicira, ali i da se kompanija upozna sa profesionalnim kvalitetima kandidata. Na razgovoru koji sledi nakon završenog praktičnog dela, dogovaranje buduće saradnje će biti znatno objektivnije i kvalitetnije, jer će biti potkrepljeno argumentima iz prakse.

  Zalažemo se za stvaranje otvorenog i pozitivnog radnog okruženja jer smatramo da bez istog maksimalna produktivnost nije moguća!  Verujemo da samo motivisan radnik može biti produktivan, kako za sebe tako i za kolektiv, te se trudimo da svoje zaposlene motiviše kroz seminare na teritorij Beograda, putovanja u zemlji i inostranstvu, novčane bonuse i team building-e! Zauzvrat od naših zaposlenih očekujemo pozitivan pristup poslu i istrajnost u izvršenju radnih obaveza!

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Aera Group


  Aktivnih: 2

  Aktivni oglasi firme: Aera Group

 • postavljen: 12.11.2020.
  Važenje oglasa: 09.07.2020.-16.12.2020.
 • postavljen: 05.11.2020.
  Važenje oglasa: 15.10.2020.-10.12.2020.