OGLAS

AGAPE DOM ZA PENZIONERE I STARA LICA

ZAPLANJSKA 86G

DOM ZA STARE AGAPE

Dom za Stare „Agape“ je prvi privatni, namenski građen dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu luks kategorije. Starački dom se nalazi u mirnom delu grada, u naselju Braće Jerković, na Voždovcu.

Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi i kontroliše tim lekara i medicinskog osoblja i koje obuhvataju evaluaciju stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celokupnog boravka klijenta u domu.

O korisnicima Doma za stare Agape brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekari opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.

Sobe i apartmani doma su moderno opremljeni, svaki sa kupatilom, kablovskom televizijom, telefonom i SOS tasterom za poziv sestre/negovateljice. Kupatila kao i ceo dom su prilagođena pokretnim kao i nepokretnim osobama.

U okviru doma je i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju.

DOM ZA PENZIONERE I STARA LICA „AGAPE“ IZ BEOGRADA POSEDUJE LICENCU I RADI NA OSNOVU REŠENJA MINISTARSTVA ZA RAD, ZAPOŠLJAVANJE, BORAČKA I SOCIJALNA PITANJA BROJ 022-02-00229/2016-19 I REŠENJA MINISTARSTVA ZDRAVLJA BROJ 53-00-00040/2012-07

Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

DOM ZA STARE AGAPE posao

Dom Agape zaposlenje

Dom za stara lica

Starački dom


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima