OGLAS

ALUROLL DOO

KARAĐORĐEVA 36

ALUROLL DOO

Naša priča počinje davne 1978.god. Tokom proteklih godina uspešnog rada i kontinuiranog rasta,od male porodične radnje prerasli smo u jednu od najvećih kompanija koja se bavi proizvodnjom,prodajom, ugradnjom i servisom industrijskih i komercijalnih segmentnih i rolo vrata, roletni i komarnika, stolarije, krilnih i kliznih kapija, protivpožarnih i senzorskih vrata, vrata za hladnjače i prehrambenu industriju,kao i vrata za hiruške sale i medicinske namene. Proizvodimo i delove od plastike i čeličnih limova za proizvode iz našeg prodajnog asortimana. Od samog početka vizija osnivača je usmerena na zadovoljenje zahteva naših korisnika, kvalitetu proizvoda I usluga, cenama i rokovima isporuke, asortimanu i kontinuitetu u snabdevanju i isporuci. Težimo ka stalnom poboljšanju dostignutog nivoa kvaliteta. Ta vizija, pretočena je u Politiku kvaliteta prilikom implementiranja standarda ISO 9001:2007. 2010 godine, a briga o zaposlenima i odnos prema njima implementiran je prilikom uvođenja standarda OHSAS 18001:2008. Briga o zaštiti životne sredine je bitan aspekt u današnjem globalnom okruženju, pa smo prilagodili proizvodne procese, tehnologije i materijale koje koristimo, tako da ne ugrožavaju životnu sredinu.  Implementirali smo  ISO 14001:2015 i usaglalili sa novim verzijama standarda ISO 9001:2015. i OHSAS 45001:2015.  Nastojimo da svakodnevno u  Aluroll-u najviše ulažemo u ljudske resurse i u unapređenje opreme i procesa.  Svakodnevnim timskim radom, naši zaposleni kojih ima vise od 150, obavljaju najsloženije zadatke da bismo zadovoljili i najsloženije zahteve, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.  Pored prodajnih salona koji se nalaze u Batočini i Beogradu, komercijalisti i tehničari, svakodnevno obilaze kupce i daju tehničku i komercijalnu podršku. Maksimalno se usredsredjujemo na kvalitet proizvoda, ali I na  besprekornu  I brzu uslugu.  Trudimo se da cene naših proizvoda zadovolje naše klijente. Baziramo se na kvalitet bez obzira na kvantitet.  Mreža od preko 3000 kupaca u zemlji i inostranstvu, kao  i svakodnevni kontaktimi  kojima se vrši razmena iskustava i znanja, omogućava nam da zadovoljilimo najviše tehničke standarde definisane direktivom 89/106/EEC. Posedujemo  CE znak za sve naše proizvode.  Proizvodnja se odvija na tri lokacije, od toga dve u Batočini i jedna Beogradu na preko 80.000 m2 zemljišta i 22.000 m2 poslovnog prostora.  Naš moto je “Napravljeno da traje“ a mi ga svakodnevno primenjujemo na sve naše proizvode, kako iz postojećeg proizvodnog programa, tako i na nove proizvode koje, često se ispostavi, uvodimo kao pioniri na našem tržištu, stvarajući time nove vrednosti za sve naše kupce.


Naša delatnost je proizvodnja industrijskih i garažnih vrata, roletni i komarnika i veleprodaja repromaterijala i automatike iz proizvodnog programa. Direktni smo uvoznici ili zastupnici 14 evropskih proizvođača aluminijumskih i PVC profila, lamela, panela, automatike i pomoćnog materijala. Zbog povećanog obima posla, oglašavamo potrebu za zapošljavanjem. Pogledajte da li imamo slobodnih radnih mesta preko sajta klikdoposla.

ALUROLL DOO posao

ALUROLL DOO zaposlenje

Aluroll Batočina 

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima