OGLAS

ARUM DOO

BORHESOVA 31

Arum doo

Osnovna delatnost firme "Arum d.o.o." je snabdevanje, hotela, restorana, fast food-ova, kantina i ostalih ugostiteljskih objekata, duboko zamrznutim, polugotovim i gotovim prehrambenim proizvodima.  

Naša firma je zastupnik i distributer renomiranih svetskih firmi Lamb Weston Meier, Delifrance, OSI Food, Cargill, Wernsing, AJC International, Gourmand i 50 ostalih.  Položaj Arum Food Servisa, blizu autoputeva Beograd-Novi Sad i Beograd-Zagreb, što omogućava brzo reagovanje na zahteve kupaca kao i isporuku u dogovorenom roku.  

Vršimo isporuke kupcima do njihovih vrata svakog radnog dana i subotom.  U sistemu smo HACCP-a tako da u potpunosti ispunjavamo sve visoke kriterijume bezbednosti hrane.  

Posedujemo:  

Hladnjače u sopstvenom vlasništvu za taktičke potrebe, pored toga koristimo i najam velikih hladnjača. Vozni park, sva naša dostavna vozila su sa minusnim režimom. 

Posedujemo sistem "govorne pošte", kao i poručivanje robe putem mail-a, tako da kupci mogu da izvrše porudžbinu od 00-24h.  Ljubazno osoblje će Vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći će Vam da napravite pravi izbor na osnovu Vaših želja.  

Pozivamo Vas da se pridružite našem timu uspešnih i zadovoljnih korisnika koji čine preko 1200 restorana, hotela, Fast Food-ova, velikih kuhinja.

Slobodna radna mesta pogledajte u našem profilu poslodavca na sajtu klik do posla.

Arum posao

Arum zaposlenje

horeca posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima