Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Atria Group See doo

Atria Group See doo


 •  

  Atria Group SEE d.o.o. je kompanija koja na području Adriatik zone (Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Hrvatska) objedinjuje atkivnosti Eriksonovog Koledža (Vankuver, Kanada) i Persone Global (Kalifornija, SAD), kompanija koje se ubrajaju u svetske lidere u organizacionom i razvoju ljudskog potencijala. Pored ove dve kompanije u okviru Atrie posluje i NLP Centar, agencija za kons

  alting i menadžment koja izvodi NLP trening programe akreditovane od strane Internacionalne Asocijacije NLP Instituta (IN-NLP) iz Berlina.

  Specijalnost Atrie su treninzi efektivne komunikacije, izgradnje timova, prodaje, pregovaranja, prezentacionih veština kao i biznis koučing. Koučing programi Atrie akreditovani su od strane najveće svetske koučing asocijacije - Internacionalne Federacije Koučeva (ICF). Pored vrhunskih trening programa, našim klijentima donosimo i najsavremenije alate za procenu organizacione kulture, klime i angažovanja zaposlenih (engagement), kao i najšireg spektra kompetencija.
 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Atria Group See doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Atria Group See doo