OGLAS

AUTOKOMERC D.O.O.

Svetog Save 84/4

Radite u Autokomerc d.o.o. - pridružite se lideru u prodaji automobila

Autokomerc d.o.o. je jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u oblasti prodaje automobila u Srbiji. Ako ste ambiciozni, vredni i želite da se pridružite uspešnom timu, ovo je prilika za vas.

Prednosti rada u Autokomerc d.o.o.

Zaposleni u Autokomer d.o.o. imaju priliku da rade u dinamičnom okruženju koje pruža mogućnost stalnog usavršavanja i razvoja karijere. 

Pored toga, kompanija nudi:

Konkurentna zaradu

Mogućnost napredovanja

Rad u timu ambicioznih ljudi


Otvorene pozicije

Proverite koje su otvorene pozicije preko našeg sajta te ukoliko ih nema proveravajte s vremena na vreme.

Kvalifikacije i uslovi

Poziciju prodavca novih i polovnih vozila kandidati moraju imati iskustvo u prodaji vozila, dobre komunikacijske i pregovaračke veštine, kao i vozačku dozvolu B kategorije. Za radno mesto serviser i autoelektričar potrebno je da kandidati imaju odgovarajuću stručnu spremu i iskustvo u radu sa automobilima.

Ako ste zainteresovani da se pridružite njihovom timu, pošaljite svoju biografiju i motivaciono pismo preko sajta klikdoposla klikom na dugme: "ostavite biografiju ovom poslodavcu"

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima