OGLAS

Baby Dreams Nameštaj doo

KAMENDINSKA 28

Baby Dreams Nameštaj

U proizvodnom asortimanu zastupljena je izrada svih elemenata koje zahteva jedan savremeni enterijer. Kod nas možete naručiti KUHINJE PO MERI, AMERIČKI PLAKARI, GARDEROBERI, DEČIJE SOBE, SPAVAĆE SOBE, TRPEZARIJE, DNEVNE SOBE, KUPATILSKI NAMEŠTAJ PO MERI. 

Pored projektovanja i kompletnog opremanja enterijera vaših prostorija kod nas možete naručiti dizajn i izradu komadnog nameštaja kao što su ( UGAONE GARNITURE, TROSEDI, FOTELJE) za dnevne sobe, TV GARNITURE, BRAČNI KREVETI, STOLICE, KLUB STOLOVI, POLICE ZA KNIGE, RADNI STOLOVI, DEČJI KREVECI, KREVECI ZA BEBE.  

Kada kažemo da proizvodimo nameštaj po meri, podrazumevamo i izradu sobnih vrata. Za izradu kuhinja po meri koristimo medijapan, ivericu (univer), a takođe u proizvodnji izrađujemo kuhinje od punog drveta.  U izradi američkih plakara koristimo aluminijumske ramove: sa ogledalima,staklo sa fototapetom po izboru i zelji kupca, a medijapan koji se farba najkvalitetnijim poliuretanskim bojama u matu ili sjaju, kao i široku paletu  univera egger, kandl, falco, kronospan. 

Baby Dreams Nameštaj po meri Telefon: 064/0171-777 Email: [email protected]

Baby Dreams Nameštaj posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima