OGLAS

BELI DVOR ĐORĐEVIĆ

MARSALA TITA 43DJ, UMČARI

Beli Dvor

Dom za odrasla i starija lica Beli dvor Đorđević

Dom za odrasla i starija lica Beli dvor Đorđević je počeo sa radom 2017. godine po odobrenju nadležnog ministarstva koje je domu dodelilo licencu za pružanje usluga u oblasti socijalne zaštite. Sada nakon gotovo 5 godina rada imamo tu čast da se pohvalimo velikim brojem zadovoljnih korisnika, koji su u našem domu dobili sigurnost i podstrek za napredak ma koliko bila teška situacija u kojoj se nalaze. Od početka rada pružamo uslugu vruhunskog smeštaja sa dodatnim sadržajima i stručnom negom u prijatnom ambijentu I predivnom okruženju. 

Zaposleni u domu imaju individualni i prijateljski pristup prema svakom korisniku. Senzibilisani su za rad sa korisnicima sa različitim vrstama potreba, a iskustvo i znanje koje poseduju su usmereni ka dobrobiti korisnika. Naši korisnici su starije osobe koje žele boravak u domu, kao i oni koje zbog starosti, bolesti ili porodičnih prilika nije moguće zbrinuti u okviru porodice. 

Nudimo smežtaj za nezavisne, poluzavisne i zavisne korisnike u savremenom objektu koji je u potpunosti adaptiran za boravak i nesmetano kretanje korisnika. Obezbeđujemo visok standard usluga iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite i to: smešta, ishrana, lečenje i medicinska nega,lična higijena i higijena prostora, fizikalna terapija, psiho-socijalna rehabilitacija, radon-okupaciona terapija, organizujemo kulturne-zabavne i druge aktivnosti prema individualnim interesovanjima i potrebama svakog korisnika. Radeći sa starijima poštujemo načela humanizma i dostojanstva, uvažavamo njihove individualne razlike, želje, mišljenja i potrebe. Naš cilj je da se naši korisnici osećaju dobro, sigurno, zbrinuto, bezbedno, uvaženo i steknu poverenje u nas. 

Trudimo se da žive kvalitetno, imaju privatnost kada im je potrebna, a društvo kada oni žele. 

Dom za stara lica Beli Dvor posao

Dom za stara lica posao

Starački dom

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima