Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

BOBEX DOO

BOBEX DOO


 •  

  Bobex Preduzeće "BOBEX" DOO, ul. Kraljice Natalije br. 1, BEOGRAD, osnovano je 1991. god.
  To je porodično, privatno preduzeće, koje je nastalo iz zanatskih radnji "UNIVERZAL PLASTIC, "METAL" i "BATA PLAST" koje su osnovane1978.god.

  BobexPredmet poslovanja bio je izrada alata-kalupa za metalne i plastične proizvode i proizvodnja finalnih proizvoda od plastičnih masa.

  Bobex Sa češkom firmom VA-TRA (Prag) i još nekoliko firmi iz Češke republike, imamo kvalitetne poslovne odnose još od 1993.god.

  Bobex Naša spoljnotrgovinska razmena sa svetom (uvoz sirovina, a izvoz gotovih finalnih proizvoda, je veoma obimna i u stalnom usponu.

  Bobex Preduzeće "BOBEX" DOO, već godinama zastupa interese i vrši nabavku sirovina i izvoz gotovih proizvoda, za 250 zanatskih radnji iz cele Srbije.

  Bobex

  OEP ENGLAND, Electronics LONDON, Nestle CROATIA, Pepsi SRBIJA, Coca-Cola SRBIJA, Sinalco, Knjaz Miloš, Prolom,Vrnjci, Mivela, Rosa, Mc Cann Ericson.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: BOBEX DOO


  Aktivnih: 3