Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Bulevar-resursi HR doo - kadrovske usluge

Bulevar-resursi HR doo - kadrovske usluge  • HR BULEVAR – Agencija za zapošljavanje radnika saradjuje sa vodećim kompanijama koje imaju stabilan položaj na tržištu, tako da je verovatnoća uspešnog zapošljavanja prilično visoka, pogotovo ako kandidati zadovoljavaju zahteve naših klijenata – poslodavaca vezano za lične i profesionalne kvalitete. Po pravilu posao u takvim kompanijama obezbedjuje fer platu i pruža mogućnost za usavršavanje i razvoj Vaše karijere. Radimo na tome da Vam uštedimo vreme i novac time sto ćemo Vam pomoći da nadjete posao koji odgovara Vašem profilu kroz direktno zapošljavanje ili upućivanjem na rad kod poslodavca.

    Uslugama Privremenog zapošljavanja i Outstaffing uslugama nastojimo da olakšamo procedure zapošljavanja i pronalaženja novih radnika.
    Usluge privremenog zapošljavanja - kratoročnog iznajmljivanja radne snage od BULEVAR HR agencije, korisna je u situacijama privremenih potreba za povećanjem radne snage i karakteriše je fleksibilnost u novom zapošljavanju, zameni ili otpuštanju radnika.
    Odnosi se na:
    -Porodiljsko odsustvo,
    -Druge vrste bolovanja zaposlenih,
    -Kratkoročne projekte u preduzeću,
    -Promocije, sajmovi, izložbe, konferencije itd,
    -Marketing istraživanja,
    -Pomoćni fizički i intelektualni poslovi,
    -Povećan obim posla u sezoni
    Outstaffing usluge pružamo kod preuzimanja zakonskih obaveza prema radnicima koji se već nalaze u postojećoj kadrovskoj strukturi kod Klijenta i koji više ne mogu biti zaposleni u njegovom radnom osoblju iz bilo kojih razloga.
    U ovom slučaju Klijent identifikuje i regrutuje osoblje, ali formalno zapošljavanje se vrši preko Bulevar-a. Kada Klijent identifikuje pojedince koje želi na platnom spisku, BULEVAR HR će angažovati ovo osoblje kako bi obezbedio radni odnos i minimalne obaveze u vezi sa zaposlenjem.

     

  • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

    Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
  • Svi oglasi firme oglasi firme: Bulevar-resursi HR doo - kadrovske usluge


    Aktivnih: 14