OGLAS

Centar spa paradiso doo

Makedonska 21

Centar spa paradiso

Oaza Harmonije i Zdravlja - Spa Paradiso u Centru Beograda


Spa Paradiso je neodoljiva oaza opuštanja i blagostanja u srcu Beograda. Naš centar lepote i zdravlja pruža vam nezaboravno iskustvo opuštanja, regeneracije i osveženja uma, tela i duha.

Uživajte u širokom spektru spa tretmana koji revitalizuju kožu, pružaju hidrataciju i vraćaju tonus. Naši stručnjaci koriste različite masaže obogaćene aromatičnim esencijama kako bi vam pružili neizmernu relaksaciju i olakšanje od stresa.

Nudimo profesionalne masaže kao što su opuštajuće, anti-stres i sportske masaže. Pored toga, naše spa putovanje donose vam egzotična iskustva putem Balinezanske, Havajske i Marokanske masaže.

Za negu lica, tu su napredni tretmani poput hijaluronskog tretmana, tretmana lica matičnim ćelijama, mezoterapije, dermapena i dermarolera - sve osmišljeno kako bi vaša koža zablistala punim sjajem mladosti.

Pogledajte Našu Ponudu:

Posetite naš profil na sajtu klikdoposla i saznajte više o otvorenim radnim mestima. Ako želite postati deo našeg tima posvećenog unapređenju lepote i zdravlja, aplicirajte i započnite put ka radu u ovoj inspirativnoj oazi opuštanja.

Centar spa paradiso posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima