Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA TULUMBA DIL OKULU

CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA TULUMBA DIL OKULU • Škola stranih jezika "Tulumba" nalazi se u Krnjači, na samom Zrenjaninskom putu.

  Naučite sa nama turski, engleski, nemački, norveški, francuski, italijanski, arapski, persijski, španski i ruski jezik.

   

  Nulla lingua tam dificillis est quin disci possit. Nijedan jezik nije tako težak da se ne bi mogao naučiti.

   

  „Sakupljaj biser pravog znanja jer ti ga niko neće oduzeti. Drago kamenje, zlato i srebro idu od ruke do ruke. Što naslediš ili dobiješ to i potrošiš.“ Persijska poslovica.

  U današnje vreme je poznavanje bar jednog stranog jezika osim maternjeg postao imperativ. Učenje stranog jezika postala je potreba savremenog doba koja vredi uloženog truda i novca. Uz pomoć stručnog tima naših predavača pomoći ćemo vam da lako savladate jezik, budete sigurni prilikom komunikacije na stranom jeziku i izaberete metode i vrstu kursa prema Vašim potrebama. Ljubazni profesori će Vam svesrdno pomoći da naučite jezik i saznate više o kulturi, tradiciji i istoriji područja za čiji jezik ste se opredelili. Organizujemo i vannastavne aktivnosti, časove u restoranu, tematske večeri, dramsku sekciju i projekcije filmova.

  Kursevi:

  Turskog jezika

  Persijskog jezika

  Arapskog jezika

  Engleskog jezika

  Nemačkog jezika

  Norveškog jezika

  Francuskog jezika

  Italijanskog jezika

  Španskog jezika

  Ruskog jzika

  Srpskog jezika za strance (Serbian for foreigners)

   

  Kursevi jezika već od 2200 dinara mesečno (16 časova, 8 dvočasa)!

   

  Naučite sa nama poslovni turski, poslovni engleski ili poslovni nemački i vežbajte konverzaciju. Na kursevima za preduzeća naučite pregovaranje na engleskom, pisanje mejlova na stranom jeziku i poslovnu korespodenciju. Takođe, organizujemo ubrzane kurseve, kurseve kao pripremu za rad u inostranstvu, sve vrste specijalizovanih kurseva, individualne i poluindividualne kurseve, kao i redovne kurseve na kojima možete dopuniti svoje znanje jezika u grupi sa polaznicima istog nivoa znanja ili početi učenje jezika od samog početka. Na kursevima za decu jezik se uči kroz kreativne igre, pesmice, crtane filmove, bojenje, slikanje i druženje. Naučite jezik kroz zabavu i u prijatnoj atmosferi uz sjajne predavače!

   

  U ponudi imamo i online kurseve jezika! Danas, kada se živi brže nego ikada, možete uštedeti Vaše vreme tako što ćete učiti jezik online od kvalitetnih predavača iz naše škole. Kurs možete pohađati iz Vaše kuće ili iz bilo kog mesta i sa bilo kog kompjutera. Časovi se održavaju u vreme kada to Vama odgovara, tempom koji Vama odgovara!

   

  Ukoliko ste odlučili koji jezik želite da učite pozovite nas, dođite na besplatno testiranje i odredićemo Vaš nivo znanja.

   

  Lako ćete nas naći jer se nalazimo na samom Zrenjaninskom putu, odmah pored restorana „Stara planina“. Kada siđete na autobuskoj stanici posle „Đak „ radnje (6. stanica posle Pančevačkog mosta), vratite se 100m i videćete veliku reklamnu tablu naše škole gde je i sam ulaz u nju! Pored škole prolaze autobusi 95, 96, 101, 104, 105 i 106.

   

  Konsultacije, testiranje, uplate i upis su utorkom od 11 do 12 časova.

  Termini kurseva su radnim danima od 8 do 22 časova i vikendom po dogovoru!

   

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA TULUMBA DIL OKULU


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA TULUMBA DIL OKULU