Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Contitech Fluid Serbia d.o.o.

Contitech Fluid Serbia d.o.o.


 • Kompanija Continental osnovana je 1871. godine u Hanoveru. Vremenom je kompanija rasla u pogledu spektra proizvoda, broja zaposlenih, ali i geografske rasprostranjenosti. Danas Continental spada u top tri dobavljača u automobilskoj industriji, sa preko 235 000 zaposlenih u 61 zemlji širom sveta.

  Continental je u Srbiji započeo izgradnju fabrike u januaru 2012. godine, a nakon inicijalne faze i instalacije opreme, u oktobru 2012. godine, započeo je proizvodnju cevi za ugradnju u komercijalna i industrijska vozila, koje omogućavaju protok različitih tipova fluida. U ovom periodu poslovanja naši klijenti su: BMW, Mercedes, Audi, VW, Renault i Porsche.
  Trenutno kompanija broji preko 1000 zaposlenih, proizvodni pogon prostire se na površini od oko 22.000 m2 i nastavlja sa svojim kontinuiranim rastom, a mesečno iz naše fabrike izađe više od pola miliona gotovih proizvoda.

  Za vrlo kratak period kompanija je izuzetno brzo porasla i stvorila vrlo dinamičnu radnu atmosferu u kojoj žive korporativne vrednosti kompanije Continental: Strast za pobedom, Sloboda da deluješ, Poverenje i Solidarnost.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Contitech Fluid Serbia d.o.o.


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Contitech Fluid Serbia d.o.o.