OGLAS

Veterinarska Apoteka Buvara doo

JURIJA GAGARINA 227

Veterinarska Apoteka Buvara doo

Pet shop Buvara nudi Vam veliki izbor hrane, poslastica, opreme, igračaka i svega drugog što je neophodno kako bi Vaš ljubimac bio zdrav, veseo i negovan. U našoj ponudi nalazi se preko 1.000 artikala za sve vrste ljubimaca, bilo da su psi, mačke, glodari, papagaji, zečevi, ribice ili kornjače.

Pet shop Buvara nudi Vam veliki izbor hrane za pse i mačke vodećih svetskih proizvođača: Pedigree, Kitekat, Whiskas, Tomi, Friskies, Brekkies, Dr. Alder’s, Trainer, Trixie, Advance, Versele-Laga, Royal Canin, Josera, Belcando, Platinium Pets, Essentail Ponds, Schesir, N&D, Monge, Fun dog, Fun cat, Nutri pet, Hill’s. Takođe, u našoj ponudi nalazi se najbolji izbor poslastica i vitaminsko-mineralnih dodataka.  Kako bi Vaši ljubimci uvek bili zdravi i negovani, nudimo Vam veliki izbor kozmetičkih preparata, kao što su: šamponi, balzami, sredstva za zaštitu od buva i krpelja, parfemi za pse i mačke. Sa željom da Vaš ljubimac bude lep u svakoj prilici, naš asortiman proizvoda upotpunjen je i velikim izborom garderobe.  

Takođe, nudimo Vam kompletnu ponudu opreme: ogrlice, amovi, povoci… 

Ukoliko ste vlasnik papagaja, kornjače, ribice, zeke ili hrčka, pet shop Buvara je pravo mesto za Vas. Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno od hrane, vitamina, kozmetike, opreme i igračaka za Vašeg malog ljubimca.

Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima