OGLAS

Dom za smeštaj odraslih i starijih Sveti Trifun

BRANKA RADIČEVIĆA 7

Dom za smeštaj odraslih i starijih Sveti Trifun

Dom Sveti Trifun - Ustanova Socijalne Zaštite

Mi smo dom za smeštaj odraslih i starijih ljudi koji pruža svoje usluge svima kojima su potrebne, bez obzira na specifične preduslove. Bez obzira na dob ili fizičko stanje – bilo da su pokretni, polupokretni, nepokretni, dezorijentisani ili životno ugroženi – pružamo podršku prilagođenu njihovim potrebama.

Posebna pažnja je posvećena osobama koje su nepokretne, za koje smo obezbedili specijalne bolničke krevete i stručan kadar obučen za pružanje posebne nege.

Kao zdravstvena ustanova, po rešenju Ministarstva Zdravlja, zapošljavamo lekare opšte medicine, stručne fizioterapeute, medicinske tehničare, medicinske sestre i negovateljice, ukupno 36 stalno zaposlenih radnika. Pružamo usluge zdravstvene nege, pregleda, dijagnostičkih i terapijskih intervencija iz oblasti opšte medicine, s obuhvatom 24-časovne medicinske nege sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

Naša briga o korisnicima podrazumeva pažljivu organizaciju terapija, praćenje lekarskih pregleda, kao i organizaciju poseta specijalistima radi pružanja adekvatne zdravstvene pomoći. Nega korisnika je na najvišem nivou, sa redovnim pružanjem higijenskih usluga, uz poseban tretman za nepokretne osobe.

Naša ishrana je prilagođena individualnim potrebama svakog korisnika, sastavljena od tri obroka i užina koje se ponavljaju najviše dva puta mesečno. Svakodnevno nudimo voće, kompote, sutlijaše, domaće lagane torte, kolače i peciva bez aditiva. Kafe, sokove i čajeve serviramo prema potrebama korisnika tokom dana.

Za više informacija o ponudi poslova, posetite naš sajt na klikdoposla i saznajte više.

Dom Sveti Trifun poslovi

Dom Sveti Trifun zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima